چگونه تصمیم بگیریم با چه کسی همکاری کنیم
مهمترین چیزی که هنگام انتخاب یک شریک بازاریابی مشترک باید به دنبال آن باشید، علاقه، مزیت یا هدف مشابه است. هنگامی که آن را مشخص کردید، می توانید به تنظیم دقیق استراتژی کمپین خود ادامه دهید.
توجه داشته باشید که نگفتیم “مخاطب مشابه؟” این به این دلیل است که گاهی مشتریان شما ممکن است ندانند چه چیزی می خواهند یا نیاز دارند تا زمانی که آن را ببینند. یا، تا زمانی که آنها را نشان ندهید، دقیق تر قرار دهید. بنابراین، «زمینه» یک مخاطب مشابه به خلاقیت شما برای ایجاد پیشنهادی با تعادلی که مخاطب برای آن ارزش قائل است، متکی است.
نمونه بارز Volvo و LEGO مثال بالا است. آیا فکر می کردید که آنها قبلاً مخاطبان مشابهی داشته باشند؟ اما پس از آن، خلاقیت وارد عمل شد و کمپین موفقی را راه اندازی کردند.
شهرت نام تجاری شریک(های) شما
نمیخواهید تصویر برند ستارهای خود را با یک شریک بد خلق کنید. متأسفانه، تا زمانی که پول زیادی برای پس انداز نداشته باشید، به احتمال زیاد هرگز نخواهید توانست به طور کامل از آن پس بگیرید.
بنابراین، با برندی با نام خوب، همسو با ارزش ها و احساس مسئولیت مانند شما شریک شوید.
محدوده تخصص آنها
برند شریک شما چه تخصص دارد؟ آیا چیزی است که می توانید برای ارزش بخشیدن به مخاطبان خود از آن استفاده کنید؟
اگر اینطور باشد، همکاری با چنین مارکهایی باعث افزایش تعامل و آگاهی از برند برای همه افراد مرتبط میشود.
سرنخ ها یا سودهای پیش بینی شده
وقتی نوبت به بازاریابی مشترک میرسد، میخواهید مطمئن شوید که پول و زمان خود را صرف کمپینهای مناسب میکنید تا درآمد بیشتری کسب کنید.
در غیر این صورت، در وهله اول انجام این مشارکت نتیجه معکوس خواهد داشت.
قبل از اینکه با برند دیگری همکاری کنید، یک نتیجه ساختاریافته از آنچه می خواهید در پایان به دست آورید ترسیم کنید. اگر یک شراکت به شما کمک نمی کند تا به این هدف برسید، پس ارزش تلاش کردن را ندارد.
در نهایت، این یک تلاش مشترک است. قبل از اینکه با یک شراکت موافقت کنید، مطمئن شوید که از کار با چهره(های) پشت برند لذت می برید. در صورت مساوی بودن همه چیز، همیشه می توانید این را در “مرحله صحبت کردن” بفهمید.