
در اینجا نحوه ایجاد نمایه مشتری
آمده است
تجربه مشتری به مهمترین اولویت برای مشاغل و سازمان ها تبدیل شده است. با 86٪ از خریداران که مایلند برای تجربه بهتر هزینه بیشتری بپردازند، مهم است که برای به دست آوردن درک کامل سرمایه گذاری کنند. مخاطب هدف شما
به شما این امکان را میدهد که پیشنهادات خود را متناسب با ترجیحات آنها تنظیم کنید، در حالی که به شما امکان میدهد درک بهتری از بازار هدف خود به دست آورید. اما آنها چه کسانی هستند؟
این جایی است که نمایههای مشتریان وارد عمل میشوند تا فرآیندهای بازاریابی را برای آنها بسیار آسان کند. شما. این به شما کمک می کند کمپین ها و تلاش های خود را متناسب با نقاط درد، نیازها و رفتارهای خریدارانی که احتمال بیشتری برای خرید محصولات و خدمات شما وجود دارد.
در این مقاله، با همه چیز آشنا خواهید شد. در مورد یک نمایه مشتری – از جمله اینکه دقیقاً چیست، چرا ضروری است و چگونه می توان یک نمایه محکم برای کسب و کار خود ایجاد کرد.
نمایه مشتری چیست؟
نمایه مشتری، نمایه مصرفکننده AKA، یک سند جامع است که الگوها/رفتارهای خرید، ویژگیهای جمعیتشناختی، علایق، فرموگرافیک و نقاط دردناک مشتریان یک کسب و کار..
این اطلاعات به گونه ای به تصویر کشیده می شوند که داده های جامع مربوط به یک فرد واقعی را با نام خاص و نماد یا تصویر.

دلایل بی شماری برای ایجاد نمایه ای از مشتریان ایده آل یا مخاطبان هدف شما وجود دارد. برای شروع، با همه آن دادههای ارزشمند و قابل اجرا، میتوانید بهترین استراتژی را برای اجرا انتخاب کنید و میدانید کدام یک را از برنامه بازاریابی.
به عنوان مثال، اگر نمایه مشتری شما می گوید که آنها عاشق تعامل و ارتباط با برندها عمدتاً در اینستاگرام هستند، می توانید روی تقویت و تقویت بازاریابی اینستاگرام.
چرا باید به نمایه های مشتری اهمیت دهید؟
مثل هر تجارت دیگری، مشتریان نیز در قلب شما قرار دارند. بنابراین، جذب و حفظ آنها، یکی از حیاتی ترین وظایف کسب و کارها، ضروری است. عدم اقدام در این مورد در نهایت می تواند منجر به سقوط شرکت شما شود. بهبود تجربه مشتریان برای شرکتها بسیار مهم است.
جالب است، بیش از دو سوم مشاغل امروز با یکدیگر رقابت می کنند در درجه اول بر اساس تجربه مشتری
الگوی نمایه مشتری به شما این امکان را می دهد که مشتریان خود را با جزئیات بیشتری بشناسید، همراه با الگوهای خرید، عوامل موثر، جمعیت شناسی، فرموگرافی، نقاط درد و غیره. در نتیجه، به شما کمک می کند تا مخاطبان خود را تعریف کنید، درگیر کنید. با آنها و به سمت راست بروید منجر می شود.
این همچنین به شما امکان میدهد مجموعه مشخصی از اهداف و مقاصد را برای کمپین های بازاریابی خود تعیین کنید. تصاویر، لحن و صدای مناسب، تلاش های کلی کسب و کار شما را بیشتر می کند و کارایی وثیقه بازاریابی شما را افزایش می دهد.
“حساب های تحقیقی” و “شناسایی مخاطبین هدف” دو استراتژی برتر هستند که بازاریابان به عنوان بخشی از بازاریابی مبتنی بر حساب و هر دو به میزان قوی و دقیق بودن پروفایل مشتریانشان بستگی دارد. علاوه بر این، 62٪ از بازاریابان می گویند که تاثیر مثبتی از گنجاندن مدل ABM در رویکرد خود می بینند.
به طور خلاصه، نمایههای مشتری بخش مهمی از موفقیت کسب و کار شما هستند. از آنها برای تنظیم دقیق رویکرد خود برای فروش و توسعه استراتژی ای استفاده کنید که برای ارزشمندترین مشتریان جذاب باشد.
پنج مرحله برای ایجاد نمایه مشتری
وقتی نوبت به ایجاد نمایه مشتری ایدهآل شما میرسد، تکیه بر حدس و گمان صرف میتواند مخاطرهآمیز باشد. برای جمعآوری دادهها و اطلاعات دقیق در مورد بازار هدف خود، رویکردی ساختاریافته و سازمانیافته ضروری است.
درک عناصر مرتبط با مشتری میتواند به شما کمک کند تا بهترین و مؤثرترین راهها را برای دستیابی به مخاطبان هدف خود کشف و اجرا کنید.
در اینجا پنج مرحله برای ایجاد یک نمایه مشتری کامل وجود دارد:

مرحله 1: مشتری ایده آل خود را تعریف کنید
برای ایجاد نمایه مشتری ایدهآل خود، باید بدانید خریداران شما چه کسانی هستند. این با درک بازارهای هدف و شخصیت های خریدار بر اساس شخصیت، جمعیت شناسی و رفتار آنها شروع می شود.
ارزیابی بازارهای بالقوه و مخاطبان هدف فعلی برای گسترش عملیات تجاری شما نیز حیاتی است. همچنین، میتوانید از دادههای مشتری از طریق منابع متعددی مانند وبسایتها، رباتهای چت، تجزیه و تحلیل و غیره.
مرحله 2: مشتریان خود را به صورت آنلاین پیدا کنید
امروزه، بیشتر کسبوکارها از راههای دیجیتال برای پیشبرد رشد کسبوکار خود استفاده میکنند. و برای انجام این کار، برای شما حیاتی است که مانند صفحات و وب سایت هایی که مشتریان شما برای جستجوی اطلاعات در مورد محصولات، خدمات یا کسب و کار شما بازدید می کنند.
علاوه بر این، شما همچنین باید روی عبارات و کلمات کلیدی تمرکز کنید که مشتریان شما هنگام جستجوی اطلاعات خاص از آنها استفاده می کنند.
این می تواند به شما کمک کند نوع محتوا و مقالاتی که مشتریان شما علاقه مند به خواندن آنها هستند. از این داده ها برای به دست آوردن بینش عمیق در مورد خریدهای مشتریان خود و اینکه چرا برخی از محصولات/خدمات را بیشتر از دیگران دوست دارند، استفاده کنید.
مرحله 3: سفر خرید خریدار خود را مشخص کنید
سفر خرید برای هر خریدار متفاوت است. این شامل خریدهای پیچیده و گران است که قبل از نهایی کردن قرارداد نیاز به تحقیقات گسترده، زمان و نقل قول دارد.
هنگام ایجاد نمایه مشتری ایده آل خود، خود را به جای یک خریدار معمولی قرار دهید و مراحلی را که آنها برای تصمیم گیری آگاهانه برای خرید انجام می دهند، ثبت کنید.
در اینجا یک نمونه سفر خرید خریدار آمده است:
بازدید از محتوای وبسایت > هدفگذاری مجدد آگهی، مشتری را به برآورد رایگان دعوت میکند > مشتری برآورد رایگان دریافت میکند > مشتری به شرکت در یک وبینار که محصول را نمایش میدهد > مشتری محصول را خریداری میکند
این به شما کمک میکند آنچه را که مشتریانتان را ترغیب میکند و آنها را ترغیب میکند تا با شما تجارت کنند را بهتر بشناسید.
مرحله 4: بازارهای هدف خود را اولویت بندی و بخش بندی کنید
مرحله بعدی توسعه نمایه مشتری، انتخاب بازارهای هدف برای ایجاد شخصیت خریدار است. شخصیتهای مشتری زیربنای همه برنامهها و استراتژیهای تاکتیکی فروش و بازاریابی شما هستند. این شخصیتها به شما این امکان را میدهند که مشتریان خود، انتخابهایشان و نقاط دردسرشان را درک کنید.
بهعلاوه، این به شما کمک میکند تا عوامل اولیهای را که انگیزه و تشویق مشتریانتان به تصمیمگیری خرید هستند، تجزیه و تحلیل کنید. چنین ارزیابی هایی به شما کمک می کند تا پیام های اصلی ایجاد کنید که بازارهای خاصی را هدف قرار می دهد و به شما کمک می کند تا استراتژی های بازاریابی خود را بهبود بخشید و در نهایت تجربه مشتری.
مرحله 5: نگرانی ها و خطرات مشتریان خود را شناسایی کنید
تعیین خطراتی که مشتریان شما ممکن است در حین سرمایه گذاری در خدمات خود با آن مواجه شوند، به عنوان شناخت مزایا ضروری است. این خطرات می توانند منفی و مثبت باشند.
این می تواند به شما کمک کند نگرانی های مشتری خود را بسنجید و به روشی موثر به آنها رسیدگی کنید. انجام این کار تجربه مشتری را افزایش می دهد و همچنین به شما امکان می دهد از رقبا جلوتر بمانید. همچنین، میتوانید از فرصتها استفاده کنید.
هنگامی که ریسکها و نگرانیها را تعیین و دستهبندی میکنید، میتوانید استراتژیهای CTA خود را تقویت کرده و بازار هدف خود را برای ارائه یک تجربه استثنایی به مشتری تقسیم کنید.
4 نمونه نمایه مشتری عالی
اکنون که در مورد اهمیت یک نمایه مشتری و نحوه ایجاد آن برای کسب و کار خود می دانید، این نمونه های واقعی را بررسی کنید:
در اینجا نمونه ای از مشخصات مشتری یک نانوایی شهری است. این نمایه خریدار سه نوع مشتری را نشان می دهد:
- مسافران صبح
- جشنواره های فصلی
- عروسی یکباره

نمایه هر نوع مشتری را بر اساس ارزشهای اصلی، کانالهای ارتباطی ترجیحی و جمعیتشناسی محدود میکند. همچنین شامل خلاصه ای است که نحوه ارائه تیم فروش و بازاریابی را به این افراد توضیح می دهد.
با این اطلاعات به راحتی در دسترس، تیم بازاریابی شما میتواند به طور موثر در کنار خدمات مشتری برای ایجاد کمپین های موثری که با بخش های خاصی از پایگاه مشتری شما ارتباط برقرار می کند و طنین انداز می شود.. /p>
این نمایه مشتری از تسلط UX اطلاعات یک مشتری را به تصویر می کشد و به صراحت وضعیت زندگی و چالش های او را توصیف می کند. دانستن دغدغههای خانواده، کسبوکار یا زندگی مشتریتان به شما کمک میکند نمایه مشتری دقیقتری ایجاد کنید و در درازمدت کمپینهای بازاریابی عالی ایجاد کنید.

علاوه بر این، نمایه مشتری بالا همچنین اهداف خرید مشتری را نشان می دهد که رفتار و الگوهای خرید او را مشخص می کند. این مهم ترین اطلاعاتی را که میتوانید از مشتریان هدف خود دریافت کنید و هنگام برنامهریزی استراتژیها را دنبال کنید.
یک ارائهدهنده خدمات بهداشتی شامل تمام مشکلات پزشکی بالقوهای است که مشتریاش ممکن است داشته باشد، اما ممکن است مشخصات مالی خود را در نظر نگیرد.
برعکس، یک شرکت مالی به جای تمرکز بر مسائل زناشویی یا سلامتی، مشکلات اقتصادی مشتریان خود را در نمایه مشتری ایده آل اضافه می کند، مگر اینکه بین خدمات آنها و این چالش های صمیمی ارتباطی وجود داشته باشد.
این دختر بازی مستقل نمایه مشتری تعریف می کند که چگونه برندی تایلر، زنی با پاهای باریک، به دنبال کفش های شیک و راحت می گردد. این جزئیات خاص در نمایه مشتری شما را قادر میسازد تا هنگام خرید کفش، فرآیند و سفر مشتریان را بسنجید، مانند برندی.

شناخت مشتریان خود تا حد زیادی به شما این امکان را می دهد که تلاش بیشتری برای درک و رفع ناامیدی مشتری انجام دهید. مانند این، نمایه خریدار همچنین شامل نقل قولهای واقعی از مصاحبهها و نظرسنجیها میشود، که بینشهای بیشتری را در مورد شرایط یک فرد میدهد تا مشتریان مناسب را با کمپین خود هدف قرار دهید.
مصاحبهها، نظرسنجیها و غیره باید برای جمعآوری اطلاعات دقیق و ایجاد پروفایل خریدار ایدهآل ترتیب داده شوند.
بافر مثال نمایه مشتری یکی از بهترین الگوهایی است که می توانید دنبال کنید.
اگرچه این یکی کمی شلوغ است، اما نمایههای مشتریان مانند این همه ویژگیهای ضروری را به گونهای نمایش میدهند که تمام اطلاعات در اطراف تصویر مشتری خاص قرار میگیرد که اسکن آن برای خوانندگان آسان است.

وقتی این نمایه را میبینید، میتوانید تقریباً همه چیزها را در مورد دایان به سرعت یاد بگیرید. جدای از اطلاعات جمعیت شناختی، می توانید به اهداف، ارزش ها، مشکلاتی که با آن مواجه می شود، نقش و موقعیت شغلی و تجربیات او در هنگام جستجوی محصولات/خدمات نگاه کنید.
در حال تکمیل
وقتی نمایه مشتری ایدهآل (ICP) خود را برای نام تجاری خود ایجاد میکنید، میتوانید شخصیت خریدار افراد درگیر در فرآیند خرید را بهتر و واضح تعریف کنید.
با مدل دادههای مشتری خود که به خوبی تعریف شده باشد، میتوانید افراد ایدهآل و نمایههای شرکت را شناسایی کنید و پویایی آنها و همچنین میزان فاصله آنها با مشتری و سفر خریدار را درک کنید.
میتوانید سفر مشتری را با استفاده از ابزارهایی مانند ترسیم کنید. Venngage یا Visme که به شما کمک می کند تا نمایه مشتری خود را تجسم کنید. این به شما امکان می دهد تجربیات متنوعی از مشتری را که برای ایجاد، نظارت و نسبت دادن نیاز دارید، توصیف کنید. این اساساً شما را قادر می سازد تا روابط پایداری با مشتریان خود ایجاد و حفظ کنید.
با این حال، کار شما فقط با ایجاد نمایه مشتری به پایان نمی رسد. همچنین ضروری است که نمایه مشتری ایده آل خود را اغلب به روز کنید و آن را با داده های بازار در حال تحول و رفتار مشتری مرتبط نگه دارید.
درباره نویسنده
ویل کانن Signaturelyتاسیس کرد > و اغلب در مورد اهمیت پروفایل مشتری، تولید سرنخ، جذب مشتری، حفظ و بازاریابی ایمیلی می نویسد. این عوامل برای موفقیت هر کسب و کاری اساسی هستند، زیرا به افزایش بازگشت سرمایه کمک می کنند و منجر به رشد با ثبات می شوند.